kvet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

rande

pred rokom ked som este chatovala na internete na srandu tak som sa spoznala z jednim chlapikom a posielali me si pol roka (bez fotki).
pred rokom ked som este chatovala na internete na srandu tak som sa spoznala z jednim chlapikom a posielali me si pol roka (bez fotki). A raz mi chcel uropit prekvapko a take ze ma prisiel navstivit a ja som skoro skamenela ako vyzeral bol maly skaredy a tlsty   .a ked vstupil tak som sa zacala skerid jako empicilka a aj tak sa chovat po 10 minutach odisiel a uz sme sa nitki nevideli  

rande | stály odkaz

Komentáre

  1. fuuuuj
    sak chudak za to nemohol. ja som tiez kedysi vyzeral inak teraz som sportovec zo svalnatou postavou ale nebolo tomu vady tak. no hroza co setko sa nestane. co ked mal super charakter? o to tu uz nikto nestoji?
    publikované: 13.03.2006 02:22:12 | autor: cert (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. charakter nie je vsetko
    2 cert: Sorry ale charakter nie je vsetko. Tiez som bol tucny ked som bol decko a smiali sa mi za to. Teraz vyzeram k svetu, ale nie dostatocne pre niekoho, kto sa so mnou tento vikend rozisiel. Rozumeli sme si, no nepritahoval som ju fyzicky tak, ako ona mna. Charakter je pekna vec, ale musi kracat ruka v ruke s vyzorom. Znovu sa mi to potvrdilo...
    publikované: 13.03.2006 08:26:54 | autor: lemmon (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. internetova komunikacia
    moze byt nesmierne osemetna vec. Chat oblubujem, ako prijemne spestrenie volenho casu, i ked po vacsine je plny uchylakov rozlicneho druhu a zamerania:).
    Fotku mam, aj zverejnenu, i ked minuly tyzdne som ju vymazala, kedze sa mi zacali ohlasovat velmi podozrive typy, ocividne chcejuce uba jednu vec... ved si domyslite:).

    Otazka znie @klinec- ked ste si tak rozumeli, nemohla si prekusnut ten vyzor? Vyzor nie je vsetko. Je sice pravda, ze zavazi, ale taksito je nesmierne dolezita osobnost cloveka, jeho charakter... NEuvazovala si, ze si ho mohla seriozne zranit?
    publikované: 13.03.2006 14:52:51 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014